Šta je Provodadžija

Portal Provodadžija.com je inovativan, moderan i siguran način da pronađete svoju drugu polovinu. Zasnovan na naučnim elementima, kroz ispunjavanje specijalnog upitnika ličnosti, olakšavamo upoznavanje sa ljudima sličnog pogleda na život. Iza sajta stoji tim stručnjaka, koji vam garantuje kvalitet i uspeh u pronalaženju srodne duše.

 

 

 

 • Kako Provodadžija funkcioniše?

  1. Registracija i upitnik

  Prvi korak je da se registruješ tj. ubaciš svoje lične podatke.

  Drugi korak je da ispuniš upitnik ličnosti. Nakon toga, ulaziš u lični kutak, gde dobijaš rezultate svog upitnika tj. kratak opis tvoje ličnosti. Pod svojim profilom možeš da napišeš par reči o sebi, a u ličnom kutku da vidiš listu osoba koje ti odgovaraju.

  2. Članarina (Provo-članstvo)

  Kada uplatiš članarinu na raspolaganju su ti sve naše usluge. Tada možeš da kontaktiraš predložene osobe, pišeš im poruke, da pišeš svoj blog i čitaš druge blogove, koristiš naše savetovalište, vidiš koji korisnici gledaju tvoj profil i još mnogo toga.

  Ukoliko želiš da vidiš slike i lične podatke neke od predloženih osoba, možeš je pozvati na upoznavanje, jednostavnim klikom na istoimeno dugme. Dok ta osoba ne prihvati tvoj poziv, njeni lični podaci su ti nedostupni, kao i obrnuto.

  Da bi se tvoji podaci prikazali drugom korisniku, potrebno je da obadvoje želite da sklopite poznanstvo.

 • Zašto provodadžija naplaćuje svoje usluge?

  Deviza "Koliko platiš, toliko dobiješ" važi i kod stranica za upoznavanje partnera!

  U svetu se pri zapošljavanju radnika ili vođenju projekata rade testovi ličnosti, gde učestvuje ogroman tim stručnjaka. Svrha upitnika je da pokaže ko je sa kim kompatibilan. To se u praksi pokazalo vrlo korisno. Timovi, sastavljeni na taj način, funkcionišu skladno i daju dobre rezultate.

  Ugledavši se na uspeh u korišćenju testova ličnosti u poslovnom svetu, odlučili smo da napravimo nešto sasvim novo na polju elektronskog dating-a. Razvili smo jedinstveni upitnik ličnosti, koji omogućava da te spajamo sa osobama, koje odgovaraju tvojoj ličnosti.

  Korišćenjem upitnika, pružamo ti veću šansu da nađeš odgovarajuću osobu u odnosu na druge načine pretraživanja. Kako bi upoznao predložene osobe, nudimo ti niz alatki, kao npr. poruke slične e-mailovima, blog, pretragu po geografskoj blizini, njuškalo - omogućavamo ti da vidiš ko je gledao tvoj profil, savetovalište za sve vrste psiholoških i ljubavnih problema i još mnogo toga. 

  Troškove ovog pozamašnog poduhvata sveli smo samo na 350 dinara mesečno ili 7,5 evra mesečno za korisnike koji žive izvan granica Republike Srbije. Zauzvrat dobijaš kvalitetan produkt, koji ti ozbiljno i profesionalno pomaže u pronalaženju srodne duše.

 • Zašto da se učlanim kod Provodadžije?

  Provodadžija je mnogo više od dating-stranice!

  Nama nije cilj da ti pomognemo da upoznaš nekoga. Naš cilj je da upoznaš osobu, sa kojom imaš najveće šanse za srećnu i trajnu ljubavnu vezu. Primenjujući naš jedinstveni upitnik, imaš mnogo veće mogućnosti da nađeš odgovarajuću osobu u odnosu na druge načine pretraživanja.

  Kod nas te ne boli glava od beskrajnih reklama, koje bodu oči i odvlače pažnju od traženja partnera, što je razlog zašto si kod Provodadžije.

  Zamisli koliko je lako prevariti u Internet dating-u. Plaćanje je jedan od načina ograđivanja od osoba, koje se lažno predstavljaju i pod takvim izgovorom dolaze na dating-stranice.

  Plaćanje članarine u kombinaciji sa tehničkim barijerama daje ti sigurnost da osobe, koje nalaziš kod Provodadžije, zaista i jesu takve kakvim se predstavljaju.

  Osim sigurnosti nudimo ti kvalitetnu uslugu, podršku i širok spektar alatki za bolje upoznavanje sa predloženim osobama. Te alatke su na primer chat/ćaskalica, poruke poput mejla, blog...

 • Koliko su moji podatci zaštićeni kod Provodadžije?

   

  Imperativ sajta Provodadžija je privatnost i potpuna zaštita tvojih podataka.

  Tvoj identitet mogu znati samo osobe kojima ti to odobriš –pritiskom na dugme automatski pozivaš izabranu osobu na upoznavanje.

  Ukoliko dođe do prihvatanja poziva osobe, imaš mogućnost razmene slika, blogova, opisa profila i ličnih podataka.

  Usled eventualnog iščlanjenja provodadžija briše sve tvoje lične podatke. Mi ne koristimo tvoje lične podatke u komercijalne svrhe, šro znači da ih ne prodajemo trećim licima.